U wilt lekker gaan douchen of uw handen gaan wassen blijkt u geen warm water meer te hebben, of u komt op een koude dag binnen in uw pand blijkt uw verwarming het niet meer te doen! Er is haast niets zo vervelend als dat, daarom beschikt A&K installatie over een 24 uur storingsdienst. Deze 24 uurs service is er speciaal voor alle relaties van A&K installatietechniek om deze ongemakken zo snel mogelijk te verhelpen.

Daarnaast kunnen wij jaarlijks uw CV of klimaatinstallatie voor u controleren tijdens een preventief service & inspectiebezoek. Tijdens een onderhoudsbezoek controleren wij uw installatie op een juiste werking en inspecteren wij uw installatie op beginnende (onderhoudsgevoelige) slijtage. Hierbij verhelpen wij vaak kleine euvels voordat het problemen worden, geen koud pand of water dus!

Mocht u dus een probleem hebben met uw CV of klimaat installatie of wenst u uw installatie te laten onderhouden, ook als niet A&K installatie relatie, neem contact met ons op en wij maken zo snel mogelijk een afspraak met u om uw installatie professioneel te repareren en/ of te onderhouden.